2020-06-12 1458 瀏覽
第一樣係優惠吸引我食呢間12味OpenRice 訂座唔使排隊唔使等位非常方便5點半前食可以有半價折扣優惠溫馨提示小龍蝦係沒有半價然後環境有啲似返咗大陸但係地方大都坐得舒服而且乾淨服務員態度有禮貌地會帶顧客去埋位之後可以用QR code 就可以下單,兩個人食總共叫咗四樣嘢,人見人愛酸菜魚辣到可以自己揀,想食有幾辣就幾辣唔辣都得,雖然唔知呢個酸菜魚係咩魚,但係魚質滑而冇骨,好多人都唔鍾意食魚但係又怕食到骨,咁就可以試吓呢一間啦裏面嘅伴菜仲有萵筍,雖然半價個量都唔少清炒萵筍就覺得一般,雖然大大碟可能太清淡真係清炒有草青味麻辣小龍蝦辣到都係可以自己揀,我自己就食咗中辣,比一般市面食嘅等於小辣小龍蝦都尚算新鮮,龍蝦頭有少少少膏,店舖都會有手套供應不過會穿窿需要洗手,因為冇提供濕紙巾甜品紅糖糍粑我最欣賞呢個甜品,下單時可以選擇起叫所以會即時食熱辣辣,感覺有啲似糖不甩但係冇芝麻冇花生,外皮脆脆內裏軟軟,煙煙韌韌唔痴口甜度仲可以自己控制,紅糖係分開嘅
第一樣係優惠吸引我食呢間12味
OpenRice 訂座唔使排隊唔使等位非常方便
5點半前食可以有半價折扣優惠
溫馨提示小龍蝦係沒有半價
然後環境有啲似返咗大陸
但係地方大都坐得舒服而且乾淨
服務員態度有禮貌地會帶顧客去埋位
裏面嘅伴菜仲有萵筍,雖然半價個量都唔少
清炒萵筍
就覺得一般,雖然大大碟可能太清淡真係清炒有草青味
甜品紅糖糍粑
我最欣賞呢個甜品,下單時可以選擇起叫
甜度仲可以自己控制,紅糖係分開嘅

清炒萵筍
紅糖糍粑