首先,我地清楚我地係未齊人未叫野食而且你地係10點就收鋪,但唔需要係8:00左右過嚟同我地講last order催促我地落單(p.s 9:00 last order)仲要係8:30就過嚟又問一句「你d朋友仲黎唔黎」我地係9點叫齊正餐9:10分落order叫甜品(知道你地9點last order仲俾我地9:10左右先order甜品已經好好,所以我地都唔介意你地一次過上曬正餐同甜品)中途我一位朋友9:26要入餐廳仲要俾你嘅同事阻攔話探熱嘅同事已經收咗工,難道得一位同事識用探熱器?定係個探熱器同探熱同事一齊收工?🤷🏻‍♀️ok都唔緊要,我地知道你10點收鋪,我地已經好快咁食,希望可以盡快交枱俾反你地,但係可唔可以唔好係我地食緊野嘅時候一直收碟收碗,我朋友左邊右邊會不斷咁有隻手伸出黎收野,而且又要整跌筷子匙羹,係咪唔諗住俾我地食嘢?🤦🏻‍♀️提反一句,我地交台時間係9:56有機會係再早多2分鐘🤷🏻‍♀️(因為我睇時間嘅時候已經行到出餐廳門口等緊𨋢)我相信4-5分鐘嘅時間係足夠你哋兩個人去收曬d碗碟。希望你地可以有所改善🙏🏻
希望你地可以有所改善🙏🏻