2016-08-05 280 瀏覽
今日去左食呢間拉麵,身為客人當然滿心歡喜去食喇,甘飲到去服務員態度好差,我坐底左個位,佢同我講依加繁忙時間你坐隔離也,之後好喇我忍佢。跟住見到餐牌啲野食幾吸引,我地就叫左個$192二人套餐試下喇,甘佢有拉麵同飯俾你揀既,我同fd揀左試佢店主推薦既拉麵試下,拿拿拿,拎到埋枱見到個賣相完全同普通出去茶餐廳個啲無乜分別,可能茶餐廳總好食過呢間店,甘之後叫左支"殺茄"原來系熱既我都笑左。。。到拉麵部分真系想講同杯麵差唔多,真系無咩甘吸引我想去食,態到差到一個點,而且佢話繁忙時間隔離唔坐得,但我地食完都無人坐我地隔離囉,呢間野真係太繁忙喇。問題系貴得黎難食態度差,完全唔值得去食同嘗試去食。真心講:KFC M 記總好食過呢間店,完全唔覺間野有咩甘特別好食。4個字形容:淡而無味。