2018-11-17 8506 瀏覽
如果想好好chill下享受下Weekend極力推薦#TheOne 21樓的#WooloomoolooPrime除左酒吧出名之外 呢個高質#WeekendBrunch 都正4-courses Brunch Menu ($398/person)連埋餐包 加一 埋單$957 但絕對值得比🤟🏻望住無敵大海景 由餐包開始食起Appetisers揀左#TunaTartare 同#Oysters餐湯就Mushroom Soup同#LobsterBisque 各一龍蝦湯鮮味濃厚得黎唔會太飽滯主菜有八款選擇 我要左#EggBenedicts朋友就揀左#RibEyeSteak 🥩EB係自家製Muffin上放上煎香的三文魚扒比起街外的用前料更豐富🤟🏻牛扒肉質稔得黎帶咬口 牛味十足🐮最後甜品四款都好吸引 揀左#CrepeCake 同#CremeBrulee朱古力千層蛋糕加入海鹽 鹹味減輕朱古力嘅甜膩感焦糖燉蛋十分軟滑 一食入口簡直係幸福嘅感覺❤️一人加$300仲可以有兩小時飲品freeflow大愛呢度嘅#Martini 同#GinTonic 🍸無論係同另一半定係同屋企人朋友黎一樣都可以好好享受呢個無敵海景❤️
如果想好好chill下享受下Weekend

比起街外的用前料更豐富🤟🏻

牛扒肉質稔得黎帶咬口 牛味十足🐮

朱古力千層蛋糕加入海鹽 鹹味減輕朱古力嘅甜膩感

焦糖燉蛋十分軟滑 一食入口簡直係幸福嘅感覺❤️

一人加$300仲可以有兩小時飲品freeflow
大愛呢度嘅#Martini 同#GinTonic 🍸
無論係同另一半定係同屋企人朋友黎