2018-08-31 73 瀏覽
我份人好真,一定好讚有彈,呢間車仔麵我食過一次,其實覺得都唔錯,裝修又有心思,專誠去幫襯多一次,結果。。。。讚左佢先,啲菜圃唔係好辣,幾好味仲係任筆,呢個要讚既。兩碗野唔洗我講,自己睇,除左匙羹咖哩汁外,基本水一樣。油菜個腩汁蘇到想嘔重點講當日,我喺門口見到poster有個雜麵,我唔想諗,想問個姐姐點叫,佢好似聽唔明我講中文咁,我老婆最後問佢有無menu, 佢先行去攞,乜有menu唔係比客睇,成疊放喺度做咩?好,我算,麵到,每樣兩舊,仲要成班阿姐喺度打牙較,有人叫都聽唔到;突然,有一個開電視,J2台,剛好出現6六合彩攪珠結果,有個大叫,呀!都叫你跟我買4號啦!嗌亂叫大約10分鐘,有人熄返個電視。哦…原來個電視係比員工睇六合彩既。野食垃圾,服務奇差,臨走埋單個阿姐連多謝都無句,我講過我喺地下執到錢,我都唔會再幫襯,完。

讚左佢先,啲菜圃唔係好辣,幾好味仲係任筆,呢個要讚既。

兩碗野唔洗我講,自己睇,除左匙羹咖哩汁外,基本水一樣。

油菜個腩汁蘇到想嘔

哦…原來個電視係比員工睇六合彩既。
2018-08-21