2018-03-02 1326 瀏覽
這是一間老字號的店,相信冇咩人未聽過,而呢間店月都係懷舊店舖之一!亦入選了米芝連!今日嚟開附近的醫院開會,突然想到食懷舊嘢,於是再次入去幫襯!以這間入選米芝連的店鋪來說,食物唔算貴!不過如果你們食午餐又平平地,我會提議大家叫撈麵!因為份量比碗麵大,比量飽肚!如果大家係細食或是食下午茶就可以叫碗麵啦!今次我叫咗雲吞撈麵,只是$44,佢嘅麵好彈啊!好正!但係又唔係頂胃!而十分讚的係雲吞,裏面的蝦大大隻、鮮甜丶爽口!味道唔會太濃,豬肉又唔係太肥個啲,而雲吞皮厚薄適中,唔係浪得虛名,我也忍不住用$52買了一打生雲吞打包!我的超級推薦的香港特色食品!不過提提大家午餐時間很多人,想慢吃就下午茶時間來吧!

不過提提大家午餐時間很多人,想慢吃就下午茶時間來吧!
  • 雲吞撈麵