2023-02-11 567 瀏覽
見有YouTuber介紹呢間出名食醉雞米線就去試下,好多人等位,等咗成個鐘,好啦入到去食,叫咗個麻辣醉雞米線加秘製腩肉,佢個雞嘅份量算係幾多,仲係雞髀所以無咁鞋,但係無咩雞味都算,個湯底好似溝咗水咁好淡,得陣由棗而尼嘅甜味。叫咗杯凍檸茶,無咩茶味。食完個麵都無乜野,個侍應走過嚟話啲野食係咪尼齊,我唔係趕你地,有人等緊位就尼截單,想要你地張枱,佢再加多句話你想坐嘅可以坐喺另一張枱,唔講真係以為我地食完坐咗好耐咁🙄我由入去到食完碗麵只係半個鐘咋其實係佢地咁遲臨截單先拎飛,而唔係我問題!食咗半個鐘就比個侍應趕😒仲要杯野飲都未飲完,真係好過分!今時今日咁嘅服務態度唔得!雖然你會話做生意啫,但係做生意唔係做到咁樣!不知所謂!😡

麻辣醉雞米線加腩肉
60 分鐘 (堂食)