2021-08-03 1111 瀏覽
好想食片皮鴨 睇好多人都讚呢間好食去左食啦叫左3樣野 片皮鴨一食 薑蔥蠔煲 魚湯鮮茄勝瓜龍躉頭腩 片皮鴨 ($178 星期日+10)預左酒樓呢d平平地一定係切定擺係度個片皮鴨就唔評論啦 只可以講係食得既野配料既青瓜同葱同係唔新鮮(我估擺左起碼一日)梅既 個皮雖然都係即蒸 但係超級厚 一塊包2~3塊肉先得 如果唔係應該都幾難食 薑蔥蠔煲 唔記得幾錢見到個名可能我都有少少誤會 以為係上枱好有獲氣個種 上到嚟只係暖(擺多幾分鐘就凍個種) 同侍應反映反仲話無問題 再問多2句先同我地拎去再整熱 完全無蠔味 仲要係一早炸/過左油擺係到再翻炒d味嚟 超級多油 魚湯鮮茄勝瓜龍躉頭腩 $138上到嚟都諗緊係咪我地叫個樣(畢左一人一碗先醒起影相)份量ok既 但係同佢個圖兩回事嚟 照佢個圖睇應該係魚湯加左鮮茄勝瓜點知嚟到變左蕃茄湯 諗住算啦照食 佢個蕃茄湯甜到以為食緊糖水 d瓜又勁大浸草腥味個魚整到超鞋🚫🚫 總結 如果淨係食片皮鴨應該無咁伏 最多都係唔算好食 但佢其他小菜真係不了✖無下次 仲要係收完加一又有茶芥 連碟花生都無🤣🤣🤣🤣🤣可能呢間都係岩食下點心算(睇open rice d食評)2個人食左$515
好想食片皮鴨 睇好多人都讚呢間好食去左食啦
叫左3樣野 片皮鴨一食 薑蔥蠔煲 魚湯鮮茄勝瓜龍躉頭腩

片皮鴨 ($178 星期日+10)
預左酒樓呢d平平地一定係切定擺係度
個片皮鴨就唔評論啦 只可以講係食得既野

薑蔥蠔煲 唔記得幾錢

魚湯鮮茄勝瓜龍躉頭腩 $138
個魚整到超鞋🚫🚫

總結 如果淨係食片皮鴨應該無咁伏 最多都係唔算好食 但佢其他小菜真係不了✖無下次 仲要係收完加一又有茶芥 連碟花生都無🤣🤣🤣🤣🤣可能呢間都係岩食下點心算(睇open rice d食評)2個人食左$515 比我再揀我寧願加多小小食自助餐