2019-10-07 394 瀏覽
約左6點半,提早15分鐘去到,話吾俾入埸,一定要等到6點半先入得。態度不算好。但全場得一枱客人,基本上系吉場,都堅持吾準入埸,如果要入,就俾正價。甘好啦,都山長水遠來到,諗住入去個沙灘睇下日落,差10分鐘我地都照俾正價入埸。點知入去到,個沙灘吾出得去既。(入去之前,我有講想入去沙灘行下,但員工無告之我沙灘吾出得去,如果吾出得沙灘,甘我使咩俾正價入埸,我會等埋果10分鐘先入埸,有85折,因為預先預訂有折)入到去,員工開爐好求其,其實仲未開得著個火就走左去,要再去叫佢開多次,員工態度非常不願做。去拎野飲,員工都好似吾願拎甘,員工之間互相推讓,大家都好似吾想做甘,手機不離手。全場員工,(只有拎食物果個姐姐系態度服務好既), 其他人都吾願做,其實果陣時全場得2枱客。食物質素正常,不過不失,吾算好好食,又吾算吾好食。完。無下次。
約左6點半,

點知入去到,個沙灘吾出得去既。

食物質素正常,不過不失,吾算好好食,又吾算吾好食。

完。
無下次。