2020-11-02 422 瀏覽
星期六晚上7點幾到,咁岩一去到有位,入坐都keep住9成滿。大家都知食齋食串燒當晚餐好貴,所以我同朋友兩個人叫左一碗烏冬再+其他串燒食。極上牛肉蕃茄沙烏冬蕃茄湯底 - 濃郁,仲有蕃茄係個湯到。牛肉 - 嫩滑,牛味都重。名副其實蕃茄烏冬,想像中既蕃茄湯牛肉烏冬同實際食落既係一樣(好重要!)左上 ↖️- 鹽燒豬肋肉 (推薦1)嫩、有黑椒味、食完會想再食多串。中上 - 鹽燒海鮮菇豬腩卷 (推薦2)菇好多汁、好鮮味。右上 ↗️- 茄子串(不推薦)其實我係叫錯左,我係想食一條原整既蒜燒茄子,但呢個唔係好食,只係食得唔過癮 唔夠喉、好多木魚係上面 食木魚多過茄子。下面 - 七味燒雞翼串 (正正常常)大家都會知想像得弓既七味粉味既雞翼。鹽燒雞皮蘆筍 - (推薦3)雞皮超趣、蘆筍都新鮮辛辣雞皮串 - 由於我係超鍾意食雞皮,呢串真係必叫(推推推薦)蒜香燒元貝 - 又係叫錯左既野食芝士明太子玉子燒 - 可以一試,玉子係比較實淨,唔係好霖好滑個款玉子燒三重芝士大菌燒 - 菇好大舊,上面既芝士食落似芝士加罐頭忌廉因為選擇太多,同一樣食物都有好多唔同款式,所以係咁叫錯野食,店員會落錯單、入錯單,建議大家落單前睇哂有

極上牛肉蕃茄沙烏冬
蕃茄湯底 - 濃郁,仲有蕃茄係個湯到。
牛肉 - 嫩滑,牛味都重。
極上牛肉蕃茄沙烏冬

中上 - 鹽燒海鮮菇豬腩卷 (推薦2)菇好多汁、好鮮味。

鹽燒雞皮蘆筍 - (推薦3)雞皮超趣、蘆筍都新鮮
鹽燒雞皮蘆筍

雞皮串

蒜香燒元貝 - 又係叫錯左既野食
蒜香燒元貝

芝士明太子玉子燒

三重芝士大菌燒

因為選擇太多,同一樣食物都有好多唔同款式,所以係咁叫錯野食,店員會落錯單、入錯單,建議大家落單前睇哂有咩食先,落左單再睇下有冇入錯單😉。當日既店員服務態度都好既,叫多幾次都唔會嬲爆爆咁。
2020-10-31
鹽燒雞皮蘆筍