2017-08-03 122 瀏覽
呢間餐廳有樓上cafe 感覺但有西餐廳的水準。墨西哥烤雞餅: NACHOS配料, PIZZA CUTTING, 軟身既墨西哥餅黑松露芝士多士: 未食都俾黑松露既香味雞中翼: 好脆, 而且半隻CUTTING, 女士食得都可以有儀態煙三文魚: 好似greyhound cafe 既salmon carparcio曲奇朱古力奶昔: 賣相很WOW, 會加入POPCORN同BROWNIE, 再用COCONUT BOWL, 感覺會特別, 呢杯SMOOTHIE適合低糖人士烤西班牙豬肋骨: 豬肋骨夠軟身同入味, 值得ENCORE龍蝦海鮮飯: 一分錢一分貨, 雖然188一PAN, 但有足夠的龍蝦肉, risotto 又juicy斧頭肉眼扒: 很難煮既tomahawk, 很厚肉, 廚師掌握到rib eye temperature! 讚波蛋煙肉芝士闊條麵: yummy yummy; 整穿波蛋後, 闊條麵蛋味仲濃!  廚房雖小, 但食物種類足夠而且好味!
呢間餐廳有樓上cafe 感覺但有西餐廳的水準。

黑松露芝士多士: 未食都俾黑松露既香味
烤西班牙豬肋骨: 豬肋骨夠軟身同入味, 值得ENCORE

廚房雖小, 但食物種類足夠而且好味!
2017-08-02
慶祝紀念