2016-12-13 712 瀏覽
好耐都無大伙人去覓食, 之前一直都想一齊食哩間炸雞, 終於都可以約到時間一齊食我地大約7點到左餐廳門口, 等左15-20分鐘就入到去, 等既時間唔算長我地1行5人叫左蜜糖咖哩烤雞, 芝士炒年糕, 韓式炒粉絲雞蛋卷, 魚糕湯, 同埋柚子沙冰環境方面, 坐得舒服既因為空間夠大, 而且都衛生侍應生們都有禮物, 而且一禁鐘都會即刻過黎理你, 所以服務唔錯野食方面, 先來炸雞拎上手仲熱, 但係味道方面無我想象中咁好食,比起之前係TST 間OPPA Coffee Bar Restaurant 食既炸雞, 今次哩間真係失色左啲其次係芝士炒年糕, 哩個唔算太辣, 不過年糕口感可以再整得煙韌啲, 因為有啲唔夠煙韌, 咬落去味道同啲汁分開左, 食落變得普通左,相反而麵底吸哂啲汁味, 所以個麵唔錯再黎係魚糕湯, 哩個唔錯, 清清地幾好味, 魚糕吸哂啲湯, 咬落去好正之後就係韓式炒粉絲雞蛋卷, 哩個味道無特別無驚喜,個樣望落去係唔錯, 不過食落去同普通既蛋卷無咩分別, 甚至可以有更好既選擇柚子沙冰味道唔錯, 一路食野1路飲個陣但係飲哂之後會有啲口乾總括而言, 服務同環境方面都可以, 但係野食方面只係不過不失,

環境方面, 坐得舒服既因為空間夠大, 而且都衛生

野食方面, 先來炸雞
蜜糖咖哩烤雞
拎上手仲熱, 但係味道方面無我想象中咁好食,

芝士炒年糕

相反而麵底吸哂啲汁味, 所以個麵唔錯
魚糕湯
韓式炒粉絲雞蛋卷
之後就係韓式炒粉絲雞蛋卷, 哩個味道無特別無驚喜,

柚子沙冰
柚子沙冰味道唔錯, 一路食野1路飲個陣

但係飲哂之後會有啲口乾

總括而言, 服務同環境方面都可以, 但係野食方面只係不過不失, 沒有驚喜或真係好好食之意

但係都適合一班人食下炸雞同傾計既地方
2016-12-11