2020-06-14 1011 瀏覽
平時喜歡四圍走,今晚比我發現這裡,首先位置雖然唔係在大商場內,但都唔難搵,旁邊就有座新嘅port33地標,這裡在開飯見到大部份都係火鍋,除了火鍋外原來小菜都十分出色,同埋兩個朋友在這裡吹下水,價錢都唔貴之餘,份量十足,加埋個飯,真係食得好飽飽!玫瑰小炒王,大大隻蝦乾,入口口感煙韌香口,十分有口感!加埋彈牙魷魚,脆口花生,清新爽口嘅韮菜,大大碟真係要碗白飯一齊入口!拔絲咕嚕肉,分量十足,每件咕嚕肉上面都沾滿醬汁,咬開外面脆口內裡軟熟,真係啖啖肉之選!鐵板蠔仔煎蛋,上枱用上熱盪盪嘅鐵板,仍然看到個種非常熱盪盪嘅溫度,煎蛋煎得十分香口,配上爽口嘅芽菜,入口唔會覺得乾身,味道剛好,而蠔仔入口啖啖肉,十分好味道!沙爹金菇肥牛煲,一個熱辣辣嘅煲內放滿了金菇同肥牛,加埋濃郁嘅沙爹汁,肥牛十分入味,真係要多加個白飯先可以!而這裡的食客同店員時常都有傾談,感覺就好似朋友嘅感覺,十分親切,食物質素高之餘還可以有講有笑氣氛嘅環境食飯真係唔錯!