餐廳: 一鍋堂
資訊:

2020-03-19 26 瀏覽
每次想打邊爐都會諗起一鍋堂,食物質素保持新鮮之餘,衞生亦不用擔心,而家重有外賣火鍋服務,太貼心了😍,晤想出街都可以食到👏👏👏下次試吓先!用App自行落單夠方便,等緊途中亦有冷盤,小食,自家製飲品,雪糕,可以邊食邊等!湯底選擇有16款,我點了個滋補限定(日月魚蟲草花響螺湯)和(杏汁豬肺湯),兩款都好足料,養顏之餘重可以增強抵抗力,打邊爐之前飲返碗先😊!法式牛肉🐂~色澤紅潤新鮮,輕輕滾一滾已經食得,牛肉味濃,肉質嫩滑。蝦🦐~肉質爽脆又鮮甜!白鱔片🐟~切了薄片又易熟,肉質細嫩、肥潤、好好味!食物選擇有好多,每次都有半份選擇,份量剛剛好!叫咗個鴛鴦湯底,再連埋加一,每位都係二佰元多D,有咁好質素既放題,性價比真係好高!

蝦🦐~肉質爽脆又鮮甜!

白鱔片🐟~切了薄片又易熟,肉質細嫩、肥潤、好好味!

食物選擇有好多,每次都有半份選擇,份量剛剛好!