2024-02-04 128 瀏覽
一踏入呢間店,間屋就好似帶咗我去咗個石頭時代,點解?因為我碌咗塊火山石牛扒上嚟!🥩🌋🤩 首先,個辣根醬牛油🧈好正,與牛扒結合得嚟,邊食邊流晒口水。佢哋個哥士嘅牛扒,真係滋味豐富,就算係單食都夠晒味,但人地話漢堡醬配牛肉係絕配,我都點咗小小試吓,結果一啖焗得啱啱好,鮮嫩多汁嘅肉質,同埋醬料撈埋一齊,係咪嘢嚟㗎!旁邊個自家製朱古力軟心蛋糕🍰,甜度啱啱好,入口即溶,美滿嘅一餐就咁收科。至於環境,就幾chill,放低成日嘅奔波,坐低慢慢嘆,真係一種小確幸。如果你想食返個異國滋味,唔駛飛出去,呢度就可以滿足到你!總括,呢間店值得推薦,無論係約會定係一個人靜靜嘆個午後時光,都好適合。下次再過嚟,我一定會試多啲唔同嘅菜式!🍴✨