2007-02-16 10 瀏覽
一諗起要食飯,我一定會黎openrice,而我發覺我好多朋友都會黎,今次我第一次打食評,亦希望幫到其它人3個星期前己經book左枱,全程用英文,哈~有點唔慣,我book左8點半,但我當天7點就到,好似張張枱都俾人book左咁一黎到就有杯campaign,女友話似啤酒..之後叫左帶子同三文魚個帶子幾香,又爽煙三文魚都幾好,其實我一向唔鐘意食煙三文魚,覺得好難咬咁,今次幾易食,味亦都夠清,唔錯主菜有羊同牛,個羊幾\"林\",叫ok\'個牛差d,應該係炭燒吧,其實幾香但咬唔到,過熟了甜品有點不滿,一係要甜品,一係要野飲兩樣俾哂都唔係太過份吧?叫左一個香蕉甜品,勁好食~仲有個雪糕,好食呀~好香,仲好食過幾十蛟一杯個d另外有其他野分享,其實我係唔飲酒,個杯welcome drink我冇飲過到食甜品呢個時間,有個靚仔先生同我講話可以轉果汁,要左個橙汁,正,真係鮮,好似國泰business class既質素如果可以早d換就更好,不過我都好開心佢\有咁既服務環境係比較迫,不算舒服,要扣分要揀甜品或野飲,扣分下次平日會再試一次先得!

一黎到就有杯campaign,女友話似啤酒..
之後叫左帶子同三文魚
個帶子幾香,又爽
主菜有羊同牛,個羊幾\"林\",叫ok\'
個牛差d,應該係炭燒吧,其實幾香
但咬唔到,過熟了
甜品有點不滿,一係要甜品,一係要野飲
兩樣俾哂都唔係太過份吧?
叫左一個香蕉甜品,勁好食~
仲有個雪糕,好食呀~好香,仲好食過幾十蛟一杯個d
另外有其他野分享,其實我係唔飲酒,
個杯welcome drink我冇飲過
如果可以早d換就更好,
不過我都好開心佢\有咁既服務
環境係比較迫,不算舒服,要扣分
要揀甜品或野飲,扣分
下次平日會再試一次先得!