2017-09-29 151 瀏覽
<灣仔勝記酒家 醬烤豬好好味呀😋🐷>灣仔新開既勝記酒家 環境舒服寛闊, 食既野主力推介乳豬 薑葱鮑魚煲 粟米班塊等等 好似同新兜記既menu好似 不過對我黎講好味就ok😋 原來除左乳豬外 仲真一隻醬烤豬 🐷😀🍴懷舊醬烤豬 例 198蚊🐷 例但原來有成半隻豬😋 豬肉比起乳豬會切得厚肉d . 外層豬皮夠薄脆,入面既豬肉肥膏同肉都十分嫰滑。 豬肉味夠香濃 😀 點埋甜酸醬更正 好味推介👍🏻🐷🍴青瓜伴海蜇 58蚊🥒青瓜新鮮配左甜酸醋汁 十分開胃, 海蜇用左海蜇頭 夠哂爽滑彈牙 好味既前菜🍴醬爆花姿片 118蚊🦑用芹菜 薑🌿 紅黃椒炒成既花姿片🦑 炒得好香, 花姿片好彈牙新鮮 吸左d薑椒味 更惹味 yummy 😋 Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~Address地址#勝記酒家 灣仔杜老誌道 6 號 群策大廈3 樓~~~~~~~~~~~
<灣仔勝記酒家 醬烤豬好好味呀😋🐷>

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#勝記酒家
灣仔杜老誌道 6 號 群策大廈3 樓
~~~~~~~~~~~~~
2017-09-29