2022-01-08 694 瀏覽
🍴Truffle Friesstruggle左好耐要cheese定truffle🙈但見到truffle既野真係好難忍口🙈 雖然無太大驚喜但truffle sauce好食😂🍴Honey Wings平時食雞翼唔食皮表示呢個要破戒😛烤得好脆好夠味 袖子蜜糖呢個combo係💯 完全覺得係呢間既signature dish😂🍴Fettucine in Lobster Bisque🍝呢個都好有驚喜❣️有蟹肉帶子 仲有my fav秋葵(雖然好似唔係幾關事)😂 雖然龍蝦汁唔算好濃 但意粉幾煙韌&掛汁 整體上都煮得幾好食☺️🍴Wagyu Beek Cheek Risotto好似差唔多1月月無食過飯🤔🤔但為左呢個又破下戒😂好彩都值得😀beef cheek煮得好淋&入味 risotto係半生熟口感&吸左d牛肉汁 仲略帶d牛油香🥘整體上都好夾👏🏻overall覺得灣仔店好食過觀塘店🙈仲有幾個pasta都好似幾吸引 下次試埋先😀
🍴Truffle Fries

🍴Honey Wings