2017-10-12 1109 瀏覽
去灣仔一般我都會去酒吧街個邊食, 今次朋友介紹話有一間好抵食香港風味又扒食ge餐廳。打開menu, 燒味, 牛腩粉麵, 碟頭飯, 扒餐, 香港野食除左點心麥都有, 假如大家黎試, 建議你地食扒, 因為真係好抵食, 大大份,價錢又親民貼地, 我叫做一個西冷扒, 塊扒大仲要厚, 再加杯凍檸水先total$75, 牛扒依到無得揀幾成熟, 全部一個standard, 同fine steak house無得比架啦, 賣點係大件然後抵食, 質素都ok, 過口癮適合不過來得依間餐廳食, 大部分臺都係叫扒, 最出名同好食應該係隻燒春雞, 差唔多臺臺食扒都叫, 假如大家去開灣仔又想食平價大份, 推薦你地去試下。