2021-10-12 465 瀏覽
打風前嘅lunch,梗係要約啲friend 子chill 下啦。朋友想試呢間好耐啦,今日就去會一會佢😍餐廳位於灣仔大押舊建築地下,所以樓底高。室內設計以地中海風格,清新得來又有跳脫嘅顏色點綴。我哋點左set lunch。餐前上嘅酸面包,有咬口,加埋果仁,好有口感。正正子!😋-前菜-1)水牛蕃茄沙律:毫不吝嗇嘅芝士份量,芝士好新鮮,芝士控嘅我食得好開心🤤2)蔬菜沙律:份量好大,大到可以唔使食主菜。材料好新鮮,食完感覺好健康💪🏻-主菜-3)素肉丸:肉丸係由薯蓉做嘅,口感煙煙韌韌,感覺好得意。如果嗰汁再做濃味啲,成個效果會昇華不少。🤗4)香草汁手做意粉:係creamy嘅香草汁。意粉有嚼口,不過唔知係咪趕時間,所以有啲煮唔透心。🤭5)黑松露鱸魚意大利飯:個飯有濃郁嘅黑松露香味,果汁又好濃味,意大利飯吸晒啲汁,飯感柔軟,係我鍾意嘅軟硬程度。啲魚炸到有啲乾,不過仍食到魚應有嘅鮮味👍🏻👍🏻👍🏻LadyB CP Rating: ⭐️⭐️⭐️
朋友想試呢間好耐啦,今日就去會一會佢😍

-前菜-

-主菜-