2023-03-05 993 瀏覽
呢間位係灣仔莊士敦道既印度菜小店我之前經開都想試吓 今日下午決定去試吓 由於舖頭主打外賣 堂食既位置只有3-4枱 我今次就決定堂食佢下午食飯嘅時候有lunch set, 我就叫咗chicken tikka rice bowl,份量其實係咪好大,味道好似咖喱雞飯咁,但係配搭唔錯,出奇地好食 亦都唔會有好漏嘅感覺。 我個餐仲有一份細薯條,就不過不失,食落都有熱辣辣嘅感覺,即叫即炸。飲品方面就叫左mango lassi,食完咖哩再配返日本芒果特飲嘅實在係非常好既配搭,嘢飲有酸酸地嘅感覺,但係感覺都幾清新,非常容易入口,睇返佢個餐牌,食下午係比較抵食,因為會有一個個餐而晚上只有散叫,大家不妨一試。