呢排生日有朋友同我去食個自助餐😎今次去呢一間喺葵興附近的悅品酒店,去食佢既鮑魚 • 龍蝦 •‘ 蠔 ’華尋鮮 • 自助晚餐😋 6:30pm入場可以食足3個半小時🤟🏻🤟🏻唔使急急腳走😌9點先收食物,慢慢食傾吓偈真係好爽🌟鮑魚🦞龍蝦同埋生蠔🦪當然係任食👍🏻龍蝦即煎好新鮮~加埋白汁同埋芝士喺上面,惹味但又唔會蓋過龍蝦本身的鮮味,好食😋龍蝦15分鐘左右一輪,頭幾轉都好多人排隊等🫣不過唔急的話可以等一等,之後大家開始食飽就無再排,好容易拎到😎雖然呢度係自助餐,但係啲嘢食都唔馬虎,選擇都有唔少~🦪生蠔都好新鮮,有兩款品種可以任食~至於鮑魚除咗清蒸之外,仲有好多配料的海鮮鮑魚粥,落咗好多海鮮所以鮮味好出~而且粥底綿滑,好正👍🏻冷盤都有好多選擇~我呢啲芝士控都食咗唔少芝士🧀同埋長腳蟹腳🦀仲有好多款甜品任你食🍰好耐冇食過朱古力火鍋~剩返一兩粒食吓都開心😝最正係呢度有Häagen-Dazs任食😎實有一款啱心水~

生日
  • 刺身