餐廳: 富豪軒
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2015-03-13 3416 瀏覽
激氣!!新年公司派左呢間酒店既年糕券俾我地成班 officer, 見佢金箔咁豪華,下次我都係睇清楚包裝既食法簡介先好食,俾我媽煮到溶鬼晒!最後當左糖水咁食! 除左桂花糕,仲有拎左三盒裝既年糕組合A,包括有普通年糕,蘿蔔糕同芋頭糕!!講起呢啲先火,拎個時自己無check清楚,第二日係雪櫃拎出黎,啲芋頭糕竟然已經發左黴。最後拎糕日子係年廿七,啲職員同我講啲糕無落防腐劑,食用日期到年初二。點知第二日睇見都已經發晒黴,仲點過年啊!!激鬼氣,浪費食物!

蒸溶左既金箔桂花糕
2015-02-15