唔知有冇人同我一樣咁鍾意食青口呢😍 最近發現銅鑼灣嘅𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼 𝗣𝗹𝘂𝘀做緊青口放題,$250就可以任食青口90分鐘,有三種口味任揀。餐廳環境好有格調,仲對着一大片維港景色,食得心曠神怡。我都急不及待去挑戰下自己個肚皮,睇吓可以食到幾多隻青口😋𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥💛90 𝗺𝗶𝗻𝘀 𝗔𝗹𝗹 𝗬𝗼𝘂 𝗖𝗮𝗻 𝗘𝗮𝘁 𝗠𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹𝘀💛青口放題可以任食三種口味青口,包括:👍 經典白酒忌廉 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗪𝗶𝗻𝘄 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺經典白酒忌廉作為經典嘅味道,當然唔會輸。白酒同白汁完美融入青口之中,令每一隻青口嘅口感都好Creamy。👍 龍蝦湯 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗕𝗶𝘀𝗾𝘂𝗲以龍蝦湯做汁,龍蝦湯濃濃嘅伐嘅蝦味同埋鮮味同青口嘅鮮味互相輝映,會每一啖都覺得自己飲緊高級餐廳嘅龍蝦湯。👍 喇沙 𝗟𝗮𝗸𝘀𝗮 最驚喜嘅味道!估唔到喇沙做青口汁會咁夾😋喇沙微辣,香口惹味,為青口帶一黎馬拉風情。如果覺得淨係食青口有啲寡,可以加$30任食薯條,或者加$50任食黑松露薯條。薯條即叫即炸,同樣香口惹味。📍MOO MOO Plus 銅鑼灣百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
青口放題可以任食三種口味青口,包括:

👍 龍蝦湯 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗕𝗶𝘀𝗾𝘂𝗲

👍 喇沙 𝗟𝗮𝗸𝘀𝗮