2024-02-06 185 瀏覽
澳洲軟雪糕品牌Cone S經過登龍街,有個小妹妹大叫「嘩好靚呀,媽咪我想食軟雪糕。」其實我不嬲都好少比軟雪糕個女女,一嚟怕有菌,二嚟怕雪糕唔夠凍好快溶晒食到污糟邋遢。等我入去了解一下,店員向我介紹 佢地呢間雪糕店,為左確保雪糕嘅品質,會使用義大利頂級雪糕機,歐洲奶源以及義大利訂製雪糕粉為原材料。原來雪糕還可以外加棉花糖雲,爆炸糖, 燒pocky棉花糖及爆谷等toppings。今次比阿女試「海鹽+特濃完熟士多啤梨味」先,佢食過又接受到下次先挑戰加toppings。果然呢個軟雪糕好得阿囡歡心!影左兩張相已經問食得味??連爸爸想食多兩啖,都即刻要搶返😂😂下次真係可以挑戰加toppings🤣🤣🤣#softserve #icecream #causewaybay #軟雪糕 #雪糕 #銅鑼灣 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodies #hkfoodguide #hkfoodlovers #香港美食 #香港好去處 #香港旅行 #香港小店 #雪糕關注組 #雪糕控
澳洲軟雪糕品牌Cone S

經過登龍街,有個小妹妹大叫「嘩好靚呀,媽咪我想食軟雪糕。」

果然呢個軟雪糕好得阿囡歡心!

影左兩張相已經問食得味??

連爸爸想食多兩啖,都即刻要搶返😂😂

下次真係可以挑戰加toppings🤣🤣🤣