2022-06-09 122 瀏覽
呢間都係朋友帶我去,試完之後一試難忘覺得好好食。我哋叫咗一個set同埋一個漢堡包。朋友叫咗個魚柳漢堡,味道相當之唔錯,個沙律醬汁同魚柳好夾,個魚柳又唔會淡茂茂冇味,而且都幾大塊。我好欣賞佢個包都整得好好食,個包有一定嘅厚度,又唔會太乾,好有麵包香,一啖真係食唔晒。我揀咗個牛肉漢堡,本身以為入面有芝士,點知原來佢冇。不過就算係咁都好好食,好crispy,第一次食到咁樣嘅牛肉漢堡,我覺得佢平時食到嘅更加好食,大家都不妨叫黎試吓。成個set仲有一杯飲品同埋薯條,不過我哋加錢upgrade咗做番薯條。其實我覺得幾好,估唔到佢哋有啤酒提供。個番薯條唔好睇佢好似好幼咁,估唔到佢入面有薯蓉,我鍾意就咁食,因為可以食到佢原味。食完之後真係覺得呢間值得推薦,所有嘢都好好食。
呢間都係朋友帶我去,試完之後一試難忘覺得好好食。

我哋叫咗一個set同埋一個漢堡包。

食完之後真係覺得呢間值得推薦,所有嘢都好好食。