2016-11-12 5140 瀏覽
今晚友人突然想食拉麵,於是就帶左佢黎呢到食。呢到裝修幾特別,很有日本感覺!海老湯拉麵 $85呢到食拉麵特別之處就係每一樣野都可以俾客人選擇,咁就可以滿足到不同客人嘅需要啦!!😊我揀左曲麵,麵正常硬度,豬肩肉,要蔥。呢碗拉麵一上枱超香,因佢個海老湯做得十分出色,濃郁嘅湯底,上面仲加左一堆蝦米乾仔,增加左湯嘅香味,令每食一啖都食到蝦米仔!另外豬肩肉真係好正,肉質鬆軟,我終於可以不用食到豬腩肉嘅拉麵😂😂極上濃厚原味拉麵 $85由於係極上嘅關係,佢係有齊豬腩肉同豬肩肉,友人就揀左曲麵,麵硬身d,要蔥。湯嘅味道都幾濃,友人話:呢間嘅豬肩肉比豬腩肉好食同出色,如果有得揀,佢想要晒豬肩肉。硬身d嘅拉麵跟普通硬度沒什麼大分別,唔知係邊方面出問,可能店方放錯拉麵,可能根本就無分別,可能多人問題,真係無人知😑不過有樣野好明顯,佢地嘅豬肩肉一致贊同好食😋
今晚友人突然想食拉麵,於是就帶左佢黎呢到食。
呢到裝修幾特別,很有日本感覺!
海老湯拉麵 $85
我揀左曲麵,麵正常硬度,豬肩肉,要蔥。
極上濃厚原味拉麵 $85
不過有樣野好明顯,佢地嘅豬肩肉一致贊同好食😋