2017-05-02 742 瀏覽
要食夠鑊氣既小菜, 即時係腦海裏閃出呢間, 為左唔想等位, 提前食飯時間至六點零鐘, 仲可以坐係室內區, 可以有埋電視送飯!食物選擇何其多, 差唔多可以係大排檔叫到既餸都有, 其實都唔駛睇餐牌, 每人心目中都有幾味必食菜式, 以下呢幾款就係我既心水!香口之選當然點呢碟椒鹽九肚魚, 九肚魚唔算肥大, 但脆口度就滿分, 魚肉嫩滑, 椒鹽味唔會過咸, 用黎送啤酒就一流!唔好睇少呢碟椒絲腐乳通菜, 係屋企個爐無咁好火好難炒得好味, 通菜當造無渣, 個腐乳汁調教得岩岩好, 唔係誇張, 只食呢碟都可以送到一碗白飯!呢味又係去大排檔必叫既紅燒乳鴿, 熱辣辣斬件上, 鴿既大少正常, 炸得皮脆嫩, 而卥水汁都浸得幾入味, 無需點淮鹽都夠味道!呢碟黑椒豬手係我目測出菜次數何其多, 差唔多有半場枱都有叫, 咁當然唔可以錯過啦! 巨型豬手以鐵板上菜, 再淋上惹味黑椒汁, 煙韌既豬皮食完覺充滿"骨膠原", 肉質唔嚡口, 肉既份量切開都唔少, 用黎送飯亦都唔錯, 唔怪之得咁多客叫啦!當我地食完離開之際, 天都已經黑齊, 等緊位既人亦都排滿門口..............................我地就帶住

椒鹽九肚魚

椒絲腐乳通菜

紅燒乳鴿

黑椒豬手

當我地食完離開之際, 天都已經黑齊, 等緊位既人亦都排滿門口..............................我地就帶住滿足既心情走人! HEEE.....HEE....
椒鹽九肚魚
椒絲腐乳通菜