2023-02-14 59 瀏覽
呢間位於銅鑼灣站附近嘅新西餐廳,裝修簡潔優雅,分別有室內同室外嘅位置可以揀~今次我哋試咗兩個主菜🤤香煎蒙古羊架配焗茨仔及野菌燒汁肉質軟腍,煎得好香,鍾意羊羶香既朋友一定好鍾意,燒汁好惹味,薯蓉好入味,配菜有烤野菌、青瓜同蕃茄~燒焗春雞及粟子卷配茨仔及野菌燒汁雞肉同粟子蓉撘配幾夾,肉質嫩嘅雞肉包住粟子蓉,口感有層次,絕對有驚喜😆薯蓉幼滑軟綿,配菜都係一樣好多~可以揀餐湯或者汽水、咖啡、茶,是日餐湯係蕃茄忌廉湯🍅濃郁又酸甜開胃👍🏻餐廳氣氛都幾好,因為咁啱去係星期五,每逢五六日六點半就有live band表演,可以聽歌,亦會歡迎大家上去一齊唱😉同埋室外平台佈置咗好多閃閃燈飾✨都好啱一班朋友坐出面食下嘢傾下計~

今次我哋試咗兩個主菜🤤

蕃茄忌廉湯