2021-01-05 202 瀏覽
#fafafoodblog台灣菜 #fafafoodblog旺角 <滷肉飯唔錯 其它有改善空間>食呢間野既時間係有晚上限聚既時間 所以食個 tea坐下甘 Tea set 🍴小碗滷肉飯 31 蚊🐷滷肉飯好味 飯粒夠軟林 豬肉有 d厚實 有 d夠肥美 夠油香 好味 👍🏻🍴迷你啖啖麵31 蚊 🍜我明白台灣既啖啖麵係多湯 不過個湯唔太夠濃 但有 d豬肉碎彌補番 值得讚係個麵好爽口 有 d似上海預 口感唔錯 每個 tea set可加3 樣小食 點左 都算炸得幾好既木魚豆腐 豆腐夠香滑 呢個唔錯 👍🏻,滷蛋正常🥚小香腸不嬲都係嗰 d 味 冇特別 🐷 花枝丸唔錯夠彈牙🦑, 夠脆但雞肉冇乜味既鹽酥雞 🐥金梅脆薯 朱古力同珍珠奶茶都冇特別所以唔講整體黎講一般 但甘既價錢 其實都可接受唔要求得甘多 😂#台灣菜 #滷肉飯 #豬肉 #花枝丸 #豆腐 #珍珠奶茶 #擔擔麵 #滷蛋 Score 平均分 <6.9/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍
<滷肉飯唔錯 其它有改善空間>

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#小麻吉滷肉飯
旺角通菜街2a至2p. 鴻光大廈 2c鋪
~~~~~~~~~~~~
2020-12-18