餐廳: 湯加 (欣榮商場)
資訊:

2023-08-02 262 瀏覽
肥婷外賣中伏|📍湯加♡客家黃酒薑絲煮滑雞湯飯♡外賣攞嘅呢一碗湯飯超級多油,雖然明白湯飯可能啲油會有比較多嘅情況,特登拎匙羹去整走一啲油都好似徒勞無功咁⋯⋯食落雖然的確係有酒香味,但係望住自己碗飯倒啲湯到之後吸收晒啲油賣相好差😳食落無乜食慾原先以為啲雞件都幾多,但實際係雞件嘅骨頭好大冇乜肉食💔甚至有啲根本剩係得雞骨同皮根本冇乜肉食💔就算有個別兩三塊雞件係比較多肉都好,啲肉都係好鞋好韌😑韌到用筷子去夾住咬實扯開都扯唔到🤷🏻‍♀️明明已經用力用到手震牙震都扯唔開🏳️根本就完全同滑雞無關聯🚬直接榮登成為我今年食過最韌嘅雞肉🏳️🙏🏻
肥婷外賣中伏|📍湯加
♡客家黃酒薑絲煮滑雞湯飯♡