2019-09-28 6114 瀏覽
終於等到我嘅乖女😘出糧!真是人生一大樂事🥰!時間真係過得好快!由佢牙牙學語都大學畢業🎓!而家仲搵到工等到佢出糧俾我🥰講唔出嘅開心同感恩😘⋯⋯佢話要請我哋食韓式炸雞🍗梗係一定要賞面啦⋯⋯呢間餐廳🍗🍗Dodam chicken🍗🍗我哋已經去過好多次價錢實惠😃而且炸雞嘅品質直逼韓國嘅出品!韓風味超濃👍👍⋯⋯雙重芝士麵包🥯脆烤雞烤雞鮮嫩🍗多汁!份量極多!帶有少少辣味👍材料非常豐富有洋蔥丶椰菜丶年糕🤩加上特製醬汁辣辣地甜甜地好惹味!中間麵包烤得好香脆!麵包中間由Mozzarella 🧀 + 自家製Cream 🧀 雙重芝士炮製!超級好味!呢個對於芝士迷的我😋超愛🥰⋯⋯超值🤩黑松露卡邦尼炒年糕有年糕和意大利粉兩種選擇!但係來到食韓國料理梗係超鍾意食年糕啦!所以我哋揀咗年糕!醬汁做得超香濃好香滑⋯⋯有煙肉丶洋蔥丶椰菜😋份量都唔少😬地點又好🥰又坐得舒服🥰服務又好🤩雖然我地成日都揀呢間👍

🍗🍗Dodam chicken🍗🍗

雙重芝士麵包🥯脆烤雞