2017-10-09 1021 瀏覽
上次食TripleO’s 應該都成年前,貴少少既burger 我都係耐唔耐先食,而且都唔係好就腳😂晚上七點幾黎到,不算多人,可以坐低慢慢吃。今次嗌左chicken supreme burger,加27蚊做combo。其實薯條可以加錢加topping,不過對薯條冇乜執著既我都係唔加啦。等左五分鐘就黎啦,薯條同乜記食嗰啲唔同,又熱又粗又新鮮又冇咁多鹽,而且份量亦不少,正!個包份量都好大,有雞,菜,蕃茄同醬。個包好稔,成個咬落好juicy。不過雞肉就略嫌鞋。細食既女仔其實食包都夠飽,我食左成個餐都就黎飽到上心口。建議襯熱食左薯條先,個包擺一陣都仲熱辣辣,食曬個包啲薯條就會唔熱架啦!下次就想試埋chicken strips 啦😋

細食既女仔其實食包都夠飽,我食左成個餐都就黎飽到上心口。

下次就想試埋chicken strips 啦😋
2017-10-09