Cambo ขุนทอง (The ONE)

2021-07-15 284 瀏覽
今次係有朋友負責訂枱,好彩佢有用OpenRice網上訂定位👍👍👍,因為我打去嗰陣時,已經full Booking。留枱5分鐘,因為門口都有唔少人排隊,所以大家記得準時到啦🤫🤫介紹番啲嘢食先,今次我哋六個人,所以都可以叫多幾碟開心share1️⃣泰式金邊粉:味道都唔錯甜甜地唔會太油2️⃣串燒:豬牛雞肉各兩串,味道正常(醬汁少少甜味,辣辣地)3️⃣青咖喱軟殼蟹:大力推介,真係好好食,最特別嘅係配埋法包,軟殼蟹同青咖喱分開上,可以保持到軟殼蟹嘅酥脆,抵讚👍👍👍4️⃣豬肉生菜包:生菜新鮮,爽口,豬肉辣辣地都好正宗,都係必食推介5️⃣蒜蓉炒菜:個人認為油左少少🤏,可能廚師唔小心一時重手左😂😂6️⃣炒蜆:蜆肉大大隻👍👍總括嚟講:價錢都算抵食,叫咁多樣嘢,每個人除翻開都係百零蚊,喺尖沙咀晚飯來講都算抵食。(滿分五粒星🌟)環境:🌟🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟🌟

1️⃣泰式金邊粉:味道都唔錯甜甜地唔會太油

6️⃣炒蜆:蜆肉大大隻👍👍

(滿分五粒星🌟)
環境:🌟🌟🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟