2021-11-16 73 瀏覽
放工同朋友係yoho行完街唔知食咩好,見到間居酒屋好似唔錯就入去試吓,佢Menu有好多選擇,但我哋太肚餓所以諗太多直接叫咗二人餐。先上咗個豆腐沙律同啤酒,然後好快就有刺身食,刺身好新鮮,尤其個鮑魚好甜好好味。明太子雞翼同帶子都燒得好香好好食,雞翼啖啖肉,帶子又唔會燒到太老同啲芝士好夾。燒松葉蟹膏好有驚喜,個蟹殼一大過我隻手,仲有幾塊多士俾我哋搽蟹膏食,好又蟹味,食完又唔會覺得太漏。和牛紙火鍋嘅肉肥瘦均勻,雖然未到入口溶嘅程度,但都好有牛味,即使煮耐咗都唔會好un 。因為天氣已經有啲涼,個冷烏冬我哋食咗一半,然後剩返一半放埋落個火鍋度食,試齊冷熱口味,正。可惜個set裏面冇包串燒,下次真係要過黎叫啤酒再加串燒食。

可惜個set裏面冇包串燒,下次真係要過黎叫啤酒再加串燒食。
2021-11-09