2018-01-13 165 瀏覽
今日約咗幾個朋友食飯,好耐無見,為咗方便傾計,所以選擇Café,貪佢可以坐得舒服些。入到Café見到裝修都幾靚,彩色牆紙係自家設計的圖畫,好有香港特色,密密麻麻的樓宇,維港同觀光船,仲有麥兜公仔添,唔怪之得叫街坊Café啦!今日午餐食得太少,肚餓到我想將餐牌上面的所有食物全部都要,嘻嘻~ 一見到我最愛的龍蝦,佢哋就話要叫比我食啦,真係好幸福呀!"原隻波士頓龍蝦芝士龍蝦汁意大利飯":龍蝦同意大利飯都係我至愛,龍蝦好彈牙,連蝦蚶都食埋,龍蝦汁嘅海鮮飯好鮮甜味美。"波士頓龍蝦All Day Breakfast":茄汁焗豆好夠淋,炒蛋炒得剛剛好,豬仔包好香脆,成個餐都好豐富。"街坊小食拼盤":脆薯格炸得剛好,裡面仲有薯蓉;薯餅內的蟹肉忌廉好滑又好鮮;水牛城雞翼,我怕辣都食到。"烤雞三文魚凱撒沙律":烤雞烤得乾身,加上調味粉,好香;三文魚好鮮甜;沙律菜好清爽。"蒜香一口牛":酸酸甜甜的醬汁好特色好若味,令牛肉粒粒味道提升不少。除咗食物質素之外,Café的服務員都好好,每張枱都坐滿客人,但每次搵他們幫忙,他們都好快回應。

原隻波士頓龍蝦芝士龍蝦汁意大利飯

波士頓龍蝦All Day Breakfast