芝樂坊餐廳

The Cheesecake Factory
2021-05-18 593 瀏覽
我地5人,分兩張枱,限時2小時交枱,食物是大碟,但收費係比正常貴,所以本人不覺得好抵食。我地叫咗一份沙律、一份pizza、一份意粉、一份炸雞角、三杯沙冰、兩件芝士蛋糕。所有食物都好食😋(除芝士蛋糕外),最讚是炸雞角,即做而饀料豐富,加上少少辣味,配合得很好,但pizza轉咗長方形,細件好多,最後我地點選兩件蛋糕,一落刀已經好似溶溶地,芝士蛋糕大忌,凍櫃唔夠凍,太失敗。而且两款都太甜,再加上唔夠凍淋淋地,真係食唔入口。再講下蛋糕size係lady M一半大小,價錢要$80還要加一,真係幾誇張。Lady M蛋糕起碼手工多幾倍難做。另外講下環境衛生,我們坐在入門口長梳化位四人枱,我和朋友腳下不停被蚊咬非常痕癢,最後要轉位置坐椅子位才好些。希望餐廳衛生做好些,注意凍櫃溫度。
菠蘿反轉芝士蛋糕
咸蕉糖芝士蛋糕