餐廳: 漁樂 (黃大仙中心南館)
資訊:

2019-02-24 251 瀏覽
因為住係黃大仙附近 經常會去黃大仙 呢間餐廳倒是第一次去餐單上都好多選擇 東南亞野食都有 包括泰國🇹🇭 越南🇻🇳馬來西亞🇲🇾 等等等等我叫左一碗冬陰公香茅豬扒金邊粉 (around HKD60) 睇樣都尚算吸引 食落真係出事 完全無冬陰公味 只係酸味 可以用難食去形容 唯一可取之處係豬扒好食 同埋份量夠我太太叫左碗生牛肉河 (無影到相) 正常水準 接下來叫左個牛油雞翼拼春卷 (食左一隻雞翼先影相)牛油雞翼無牛油味 只得蒜蓉味 春卷無特別全餐飯我認為係小伏 因為碗冬陰公金邊粉實在太難食

我太太叫左碗生牛肉河 (無影到相) 正常水準

全餐飯我認為係小伏 因為碗冬陰公金邊粉實在太難食