餐廳: Public
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-27 2833 瀏覽
farewell同事,揀左一間環境寧靜,唔多人嘅地方食lunch。在港島東中心嘅37樓,居高臨下,景觀唔錯⛰午餐不是set,可以根據自己嘅喜好,加錢配搭前菜 、甜品、同埋飲品。 麵包就每位客人都有嘅。不過呢個麵包超級硬😖食唔到兩啖已經放棄咗👎我們無點到前菜,主菜揀咗比目魚配薯蓉和蟹肉扁意粉,分量偏小 😔,不過加埋甜品,同埋咖啡,夠晒飽。比目魚煎得香脆,肉質嫩滑👍不過份量少左啲😂蟹肉扁意粉,意粉夠彈牙,蟹肉都好多😄😄最後加咗個甜品$30,牛角包窩夫,即焗即製,熱辣辣、香噴噴。好好味😋😋。再+$25配latte,咖啡味道唔錯。可以一試。餐廳午市唔多人,氣氛輕鬆,坐得舒服,環境宜人。與同事傾下計,過左一個好舒暢嘅午餐時間⏳。備註: 滙豐信用卡有85折優惠
在港島東中心嘅37樓,居高臨下,景觀唔錯⛰

不過呢個麵包超級硬😖食唔到兩啖已經放棄咗👎

比目魚煎得香脆,肉質嫩滑👍不過份量少左啲😂

蟹肉扁意粉,意粉夠彈牙,蟹肉都好多😄😄

再+$25配latte,咖啡味道唔錯。可以一試。

備註: 滙豐信用卡有85折優惠
2023-04-26