原來薯條只係需要$10,所有野即叫即炸,好抵食而且有埋燒烤味(應該係)粉比你$25 有薯條($10),有M樂雞($10),有雪碧($5)同老M價錢一樣,只係少兩件M樂雞,不過就會有薯條色色粉,同埋會即叫即炸熱辣辣只係薯條隻粉味精多左D,食完個口會有少少dry,建議買罐裝飲品解下渴罐裝同其他飲品價錢同數字或者可以便利店價錢一樣,可能仲平左入面有賣少少零食、薯片、吾同類型既飲品、啤酒、香煙、打火機都有賣仲有香港人日曆!事頭婆份人好好,好有禮貌,好有人情味,好熱心,好有服務情神!令我諗番中學個陣既小店!我就曾經就比個老M店員對住我發脾氣,態度勁差又吾耐煩!條友不如吾好做服務業,少少服務情神、基本尊重顧客態度都無!好吾情願咁比我睇餐牌,我睇完之後佢就即刻將個餐牌大大力扔埋一邊,都吾知佢係顧客定我係顧客,嚇死寶寶了幫襯事頭婆,仲好過幫襯老M啦!
原來薯條只係需要$10,所有野即叫即炸,好抵食

罐裝同其他飲品價錢同數字或者可以便利店價錢一樣,可能仲平左
仲有香港人日曆!

我就曾經就比個老M店員對住我發脾氣,態度勁差又吾耐煩!
條友不如吾好做服務業,少少服務情神、基本尊重顧客態度都無!
都吾知佢係顧客定我係顧客,嚇死寶寶了

幫襯事頭婆,仲好過幫襯老M啦!
M樂雞、薯條同雪碧
題外話/補充資料: 如果有需要,可以問事頭婆攞口罩,店入面有寫可以比有需要既人一個! 但就千祈吾好濫用事頭婆既好心,真係好有需要既人先好攞!
2020-05-21
10 分鐘 (外賣自取)
M樂雞、薯條同雪碧