餐廳: The Coffee Academics
優惠: 食飯都有得賺里數 ? 仲要每消費HKD1就有1里 ?
星期一: HKD1 = 1里數,星期二至日: HKD2 = 1里數! (結賬時記得出示QR code/ 條碼,並告知職員「我要賺里數!」) 優惠受有關條款約束。
條款及細則:
  • 惠顧滿認可消費額(最低300港元,最高10,000港元)可賺取「亞洲萬里通」里數
  • 額外「亞洲萬里通」里數將於餐膳後4至8星期入會員賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2015-12-28 438 瀏覽
今日同男友去淺水灣行沙灘,下午茶去左呢間野,係正沙灘好易搵既位置,環境一流。我地叫左Nachos及Ethiopia yirgacheffe。Nachos肉醬芝士藍粟米片都幾好味,一層栗米片,一層材料,一層芝士碎,疊高高,放入焗爐焗至鋪面的芝士溶化就出爐,沾左D SOUR CREAM 吃,非常香口呀!。冰滴咖啡用紅酒杯裝,味道苦苦地,好搞笑。