今日e生話我感冒,我咩都鍾意食,但最怕食藥囉! d藥又苦,自己唔舒服又口淡淡. Lunch去到西九龍中心8樓food court,見到咁多美食,都唔知食咩好,同事叫我試吓8F39鍾記小食.我叫了熱豆腐花同腸粉,我食豆花唔落黃糖,腸粉就小醬,老闆笑一笑,佢話D客通常食腸粉係多D芝麻醬,多D甜醬,多D辣醬,多D芝麻~食豆腐花就會多D黃糖!哈!又好似係喎! 老闆主打港式小食,除咗豆腐花,腸粉,仲有碗仔翅,粢飯......等美食.有甜品食,滑滑豆腐花,胃口大開! 同事叫咗個鳯爪排骨飯,跟住有個叔叔又想要喎,SORRY!最後一個肉汁鮮嫰嘅鳯爪排骨飯係我哋度,叔叔明天請早吧! 香煎豬扒餐肉飯$26,唔怪得咁多學生幫襯啦!
今日e生話我感冒,我咩都鍾意食,但最怕食藥囉!
d藥又苦,自己唔舒服又口淡淡.

甜品食,滑滑豆腐花,胃口大開!
豆腐花,腸粉
香煎豬扒餐肉飯$26,唔怪得咁多學生幫襯啦!
題外話/補充資料: 老闆有D害羞,但又想同你講吓笑,傾吓計咁,好友善!
2015-05-05
5 分鐘 (外賣自取)
豆腐花,腸粉
  • 豆腐花