特別推薦大家✅招牌砂煲老鼠粉 Claypot Loh See Fun✅檳城亞參叻沙(米線) Penang Asam Laksa (Thick Vermicelli)✅玻璃魷魚配通菜 Sotong Kangkung《招牌砂煲老鼠粉》嚟到要即刻撈,陣味超級香😚,裏面有豬肉碎🐽、蝦米、魚乾、菜甫、生蛋🥚、蔥粒,老鼠粉質感就比較軟,口感又硬又淋,味度咸香,非常惹味😋💰$78《檳城亞參叻沙(米線)》同平時食嘅叻沙唔同,呢個比較fresh🥗,味度偏酸,個湯底本身落咗蝦膏,不過個味就唔係好出,order嗰時可以✔️要蝦醬(係另外上),同蝦醬意想唔到咁夾,加蝦醬仲好食🤗💰$52《玻璃魷魚配通菜》玻璃魷魚🦑好爽口,通菜好入味,香辣嘅醬汁完全滲入通菜,有愈食愈辣嘅感覺🌶💰$48*實要排隊🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️**馬來西亞拉茶味道都唔錯,熱($22)就茶味比較濃☕️,凍($25)就奶味比較重🥛
特別推薦大家
✅招牌砂煲老鼠粉 Claypot Loh See Fun