2017-01-21 79 瀏覽
天氣轉涼,最岩就係打邊爐~朋友介紹下黎左試呢間新開既火鍋薈,上到去地方唔算大,但環境企理~一坐低叫左個大辣雞煲,然後就睇下有咩火鍋配料....款式都幾多!等左一陣...個雞煲食得啦! 一開蓋個麻辣香就飄出黎~~D雞亦都好滑~唔錯唔錯!食完雞煲就叫野打邊爐,肥牛、羊肉、勁新鮮既蝦、花膠、白鱔片、手打墨丸同蝦丸...etc...食食下見到隔離枱黎左個響鈴勁大個,個樣又吸引!所以就叫左個黎試下,原來個響鈴係自家製~~我地得2個女仔,食到勁飽!  但原來仲有D特別口味既Gelato!!!!由於肚仔空間有限,最後揀左最愛既榴槤同益力多味~其實仲有個薑味都想試....可惜食唔落@_@早知就留肚啦.....哈~總括黎講~~我覺得俾$158呢個價錢任食2個鐘係抵食既! 呢度既食物同服務都唔錯~到走果時發現呢度原來仲有做午市,而且個價錢都平喎~~如果我係附近返工就正啦XDDD

2017-01-17