餐廳: 南海一號
資訊:

2021-07-10 842 瀏覽
👨🏻‍🍳食物:分4大類: 點心, 小菜, 炒粉麵飯, 甜品; 款式唔算多, 重複機會好大。 點心一定可以試晒, 點心都好精緻, 蝦餃皮都好薄, 唔會好飽肚! 反而小菜, 炒粉麵飯款式更加多, 所以為左點心放題會有少少失望😮‍💨冷盤有特別既話梅石榴, 爽脆可醒味蕾, 其他拍青瓜, 木耳正常。 (無影相)所有點心都係人頭計, 唯獨馬拉糕係成個上,所以馬拉糕千祈唔好人頭計!!!🏙環境:isquare 30樓, 坐窗邊可以睇到海景。 今次訂咗六位, 安排左坐窗邊嘅長枱, 中間隔咗一塊膠板, 樓底好高! 雖然俾幾橦高樓大廈阻住半個海景, 但感覺都好舒服嘅。 另一面個境開揚好多, 見意要早少少book. 🤵🏻服務:上點心同收碟既速度快, 有少少漏單情況, 但你追佢, 佢會跟返俾返你!💰價錢:2小時任點任食 $188 /位(平日)$208/位(星期六,日及公眾假期)另收茶錢及加一; 用Openrice 訂位, 6位減$100! 抵啊!