2015-03-24 1344 瀏覽
今日同個多年無見面嘅朋友食飯!一般打邊爐嘅食市都好嘈傾唔到計㗎!就算卡位都係咁話!見到雜誌睇到佢地有outdoor獨立屋仔房間好靚!所以今日就算2個人都要嚟感受一吓!  一入到間屋仔!嘩!玻璃屋咁!好浪漫丶好有Feel!部長都好有禮貌推薦啲海鮮套餐!不過我就鐘意散叫!湯㡳我叫咗原個冬瓜盅金華火腿瑤柱!個湯底整體都夠味!不過可以再濃味啲!幸好鮮菇味都搭夠!然後都係例牌菜!叫啲刺身做小食!好似我呢啲邊爐精!刺身已經食到厭!都係求新鮮食完唔痾就ok!大帶子同花籠龍蝦刺身還可以㗎!個龍蝦頭就加落個湯底度滾湯丶好甜!個龍蝦頭爆曬膏!最好食係呢個!其他牛肉、海鮮、餃子丶豬肉丶蔬菜菇類都算可以!埋單2個人要2500左右!不過不失啦!