2018-02-14
餐廳格局精美,幾有情調。酒吧有live show, 可以睇到廚師烹調美食,又係另一種享受。燒味酬雞泡魚乾係餐牌第一眼就係見到雞泡魚乾呢樣咁新鮮既食材,當然都冇令我失望,外表以為係臘肉,咬落去既感覺係一條比較軟身既豬肉乾,但又唔會太乾,甜甜地開胃一流,點D沙津醬更好。芥末脆脆薯條芥末既成份比較少,睇落以為係SHAKE SHAKE薯條和風紫菜味,芥末粉集中係底,所以唔係太多薯條食得出芥末味,建議可另上調味粉,俾客人自己選擇份量。雞肉串燒盛合有唔同部位雞嘅串燒,燒得唔會太乾,但唔係幾入味,要自己加調味粉。店員特別提醒可以撈亂既蛋黃點黎食,另一番滋味。牛舌燒牛舌厚度適中,夠爽口,醃得夠入味。魷魚燒魷魚原條上,啱哂打卡。魷魚彈牙爽口,配上燒汁味道好夠。另配沙津醬俾客人選擇。鯖魚燒冇腥味都冇雪藏味,燒得亦唔會太燶。肉質結實,值得一試。豚肉西京燒肥既部份稍多,但肉質爽口,味道同口感都有D似叉燒。
燒味酬雞泡魚乾
芥末脆脆薯條
雞肉串燒盛合
牛舌燒
牛舌厚度適中,夠爽口,醃得夠入味。
魷魚燒
鯖魚燒
冇腥味都冇雪藏味,燒得亦唔會太燶。肉質結實,值得一試。
豚肉西京燒
肥既部份稍多,但肉質爽口,味道同口感都有D似叉燒。