2017-11-07 99 瀏覽
行完山係慈沙古道係河畔花園搵野食….行行下就見到呢間餐廳,係門口見到好多人排隊買外賣同等入座。相信都係做街坊生意,咁多街坊幫襯應該唔會伏掛本身以為佢係似茶餐廳格局, 估唔到好似酒樓咁,有用茶葉沖既茶,茶味仲幾甘香添。😋我地叫左個皇牌叉燒😍,好耐已經無食過好味既叉燒,呢間食市無改錯名,D叉燒的確好好味,唔會太肥都唔會太瘦…燒得岩岩好。加埋D差燒汁送飯簡直一流。睇返菜牌D價錢都唔算好貴,性價比什高。本身我唔食茄子,但係朋友都好想食佢個避風塘茄子唯有試下啦。意外地好味我都食唔停口,好脆口,好惹味,有D似食緊薯條咁。仲叫左個蒜蓉粉絲珊瑚蚌。😋👍好新鮮,都好大隻,好有肉食。連埋d粉絲一齊食,好味。同價錢都唔係好貴。好值得叫 😃每味餸都煱氣十足,煮得惹味,之後一定會再幫襯價錢同酒樓差唔多,但係廚師出色過好多酒樓!!👍

仲叫左個蒜蓉粉絲珊瑚蚌。

每味餸都煱氣十足,煮得惹味
,之後一定會再幫襯

價錢同酒樓差唔多,但係廚師出色過好多酒樓!!👍