2019-04-03 1347 瀏覽
同老公&米豬出銅鑼灣行街,行行吓米豬訓咗!即刻搵地方tea! 由hysan搵到利園,終於搵到呢度坐得舒服又有位,就响度tea兼等仔醒喇店員super nice!! 見我揹住隻暈咗嘅仔,即刻安排我地坐闊落啲嘅梳化位~ 我叫咗個tea set, 有macaroon, 一粒朱古力同一杯飲品,揀咗signature chocolate, 仲要dark嗰隻~ macaroon揀咗臻子味,朱古力就要milk chocolate老公單叫一杯cappucinno 好快已經有得食,我杯朱古力真心無敵,只要你愛食朱古力,一定要嚟試吓!因為係濃到好似一杯朱古力漿咁臻子macaroon脆脆表層包住臻子醬,每一啖都有臻子香味傳入大腦,暈了~牛奶朱古力粒就除了滑還有滑~ 好想食多幾粒 可以咁樣悠閒地食tea, 貴小小都抵啦~

牛奶朱古力粒就除了滑還有滑~ 好想食多幾粒

可以咁樣悠閒地食tea, 貴小小都抵啦~