2018-08-03 1076 瀏覽
一向愛沙律嘅我,Pierside 久不久就會過來食個Lunch ,buffet 對我嚟講,唔需要太多選擇,因為我的肚皮基本上載唔到咁多食物,所以Semi Buffet 好啱我,這裡嘅服務值得一讚,每位職員態度友善、細心,每每都會令你再回來。這裡有多種選擇: 最少兩個 course :湯和沙律+ 甜品湯和沙侓+ 主菜湯和沙律+ 主菜+甜品總之無論大胃王,還是注重健康的OL,總有一款啱你。麵包是自家製,這裡的沙律做得很有心思,無論紅菜頭、黎麥、泰式沙律、日式照燒⋯⋯每個星期都會不斷轉款,他們Mix嘅沙律醬汁,有多款選擇,我最愛raspberry 味,調較得相當恰當,主菜,我很喜歡他們做嘅魚,外脆內軟好食到不得了, 另外薄薄嘅Pizza 也是即叫即做,熱騰騰出來,很開心⋯⋯至於甜品,他們的雪巴是自家做的⋯⋯熱情菓、青檸雪巴好味唔怕肥。雪糕他們是用上Movenpick ,所以每次到來我都很喜歡那香草味的雲呢拿雪糕。還有他們做的合桃撻配上咖啡,簡直是絕配。朋友生日,只要預早訂位同食店講,他們會安排那個棉花糖森林甜品拼盤,每次當事人都會開心到不得了,值得推介的一間酒店食店。
每位職員態度友善、細心,每每都會令你再回來。

這裡有多種選擇: 最少兩個 course :
湯和沙律+ 甜品
湯和沙侓+ 主菜
湯和沙律+ 主菜+甜品
總之無論大胃王,還是注重健康的OL,總有一款啱你。

還有他們做的合桃撻配上咖啡,簡直是絕配。
值得推介的一間酒店食店。

自家製的麵包
夏威夷pizza